mandag 6. juli 2015

Penne all'arrabbiata

Deilig spicy pasta med rød chili. Jeg har kjørt på ganske hardt med chili i denne retten, hvis det blir litt i meste laget kan du droppe frøene. Alternativ fremgangsmåte er å la pastaen koke i tomatsausen halvparten av koketiden.
 
Saus til 4 pers.:
1/2 gul løk, finhakket
1 gulrot, finhakket
1 hvitløksfedd
2 ss hakket persille
2 røde chili med frø, hakket
1 ss tomatpuré
1 boks hakkede tomater
Basilikum og parmesan til servering.

1. Hakk løk og gulrot så fint du klarer, og stek til løken er gylden. 
2. Hakk hvitløk, persille og chili, og la det steke sammen med løken i et par minutter.  Ha i tomatpuré og la steke med.  Ha i hakkede tomater, salt og litt vann. La småputre i 20- 25 minutter. Spe på mer vann hvis nødvendig.
3. Serveres med penne, ca 100 g per pers.

Alternativt kan du la pastaen koke i tomatsausen halvparten av koketiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar