lørdag 18. juli 2015

Pasta med ruccolapesto og ricotta

Smakfull og enkel pastarett. Oppskrift til 1 person.

1 hvitløksfedd, hakket
1/2 rød chili med frø, hakket
1 pose ruccola (65 g)
1 neve fersk basilikum
2 ss olivenolje
50 g ricotta
Salt og pepper
2 ss pinjekjerner

1. Hakk hvitløk og stek til den er gylden. Ha i chili, basilikum og 2/3 av ruccolaen og la dette surre i 2-3 min. Tilsett olivenolje og rør blandingen i en kjøkkenmaskin el. med en blender til den er ganske jevn.
2. Rør inn kokt spaghetti. Hakk resten av ruccolaen og bland sammen med resten. Bland inn ricotta. Smak til med salt og pepper.
3. Rist pinjekjernene på en varm, tørr panne, og dryss over retten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar