tirsdag 11. august 2015

Vegetarburritos

Smakfulle og vegetariske burritos er en god start på uken.

6- 8 porsjoner

1 gul løk, hakket

1 hvitløksfedd, finhakket

1 rød paprika, renset og skåret i terninger

1 boks store hvite bønner, skylt

1 liten boks mais, skylt

1 boks hakkede tomater 

Burritoskrydder

3 ss rømme

Ost til topping. 

1. Stek løk og hvitløk gylden. Ha i resten av ingrediensene og la sausen småputre i 15-20 minutter. Ha i vann hvis nødvendig underveis. Ha til slutt i rømmen.
2. I et ovnfast fast,  legg passe mengde fyll på en burritos, dryss ost over. Rull sammen og dryss litt (eller mye) ost over. Gjenta. 1-2 burritos/pers.
Fyllet egner seg godt til frysing, ferdig burritos gjør ikke det.
3. Stekes på 200 C i 15-20 min.

Server med en enkel salat og rømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar