Smakfulle og vegetariske burritos er en god start på uken.
6- 8 porsjoner
1 gul løk, hakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1 rød paprika, renset og skåret i terninger
1 boks store hvite bønner, skylt
1 liten boks mais, skylt
1 boks hakkede tomater
Burritoskrydder
3 ss rømme
Ost til topping.
1. Stek løk og hvitløk gylden. Ha i resten av ingrediensene og la sausen småputre i 15-20 minutter. Ha i vann hvis nødvendig underveis. Ha til slutt i rømmen.
2. I et ovnfast fast, legg passe mengde fyll på en burritos, dryss ost over. Rull sammen og dryss litt (eller mye) ost over. Gjenta. 1-2 burritos/pers.
Fyllet egner seg godt til frysing, ferdig burritos gjør ikke det.
3. Stekes på 200 C i 15-20 min.
Server med en enkel salat og rømme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar